Je kunt het skatepark op verschillende manieren bereiken. Een ervan is met het openbaar vervoer, maar ook met de auto is het niet heel moeilijk.

Adresgegevens

Bentstraat 43
7532 BA Enschede
Tel. 053 - 461 49 19
Mobiel: 06 - 22776131


Met de trein vanaf Enschede CS

Neem vanaf Enschede CS de trein richting Gronau, Duitsland. Vervolgens stap je uit in Glanerbrug en steekt het spoor over. Deze weg loop (of skate) je vervolgens uit tot de Telefoonshop Glanerbrug aan de rechterkant. Dit straatje ga je rechts in. Aan het einde van de weg kun je linksaf een zijstraat in, loop/skate deze in en je arriveert bij het skatepark.
(voor reistijden verwijzen wij je naar ns.nl)

Met de bus vanaf Enschede CS

Neem lijn 3 richting Glanerbrug Zuid / Ekersdijk. Je moet er uit bij de halte bij de Albert Heijn in Glanerbrug (vraag anders de chauffeur).
Als je uitstapt, loop/skate richting de bloemenzaak (dezelfde kant als de bus weer opgaat). Voor de bloemenzaak sla je het paadje in en na 50 meter zit het park aan de linkerkant.
(voor reistijden verwijzen wij je naar 9292ov.nl)

Met de auto

Vanuit alle kanten, rijd richting Enschede via de A35. Als je vanuit Duitsland (N35 richting Enschede) komt, neem de afslag Enschede-Oost, Glanerbrug. Kom je vanuit Hengelo, rijd dan Enschede voorbij richting Duitsland de N35 op en neem de afslag Enschede-Oost, Glanerbrug.
Deze weg vervolg je. Bij de rotonde neem je de tweede afslag (rechtdoor) en dan rijd je tot de stoplichten door. Hier sla je rechtsaf. Deze weg vervolg je tot in Glanerbrug. Dan rijd je op een gegeven moment langs de Albert Heijn. Bij de kruising die daarna volgt (+/- 400m.) sla je linksaf en dan de eerste weg weer links. Aan het einde van de weg sla je het straatje links in en rij je de oprit op bij het skatepark.

Plan je route


Grotere kaart weergeven
                   
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!