Sponsoren gezocht

Zoals al op meerdere plekken op de site staat vermeld, zijn we het park al grondig aan het aanpakken. We willen naast nieuwe elementen bouwen ook bestaande ramps en objecten repareren, vernieuwen en zorgen voor een nieuwe uitstraling.

Tot nu toe doen we alles zonder sponsoren (als een van de weinige parken in Nederland), maar we hebben gezien dat bij andere skateparken verscheidene objecten gesponsord worden. Met behulp van sponsoren in ons park kunnen wij de skatende jeugd een mooie plek bieden om hun creativiteit ten volste tot uiting te laten komen. Scholen en grote groepen komen regelmatig een bezoekje brengen aan het park voor skatelessen. Zo zijn we al bezig met het kijken naar de mogelijkheden voor het houden van contests, skate jamsessies en andere evenementen. Veel mogelijkheden dus voor een mooi stukje reclame naar buiten toe.
Sinds de nieuwe elementen merken we al een flinke groei in het aantal bezoekers. Vooral het aantal vaste bezoekers en abonnementen is erg gestegen.

Op dit moment zien we dat na al die jaren skaten op de elementen zijn tol eist. Sommige onderdelen, zoals de unieke wave-pipe en de dubbele spine vergden directe aandacht en onlangs hebben wij deze compleet gerestaureerd. En deze uitgaven gaan je niet in de koude skatekleren zitten.

We zien dat de investeringen die we de laatste tijd zelf hebben gedaan, hele positieve resultaten oplevert. En graag willen we dit zo houden en natuurlijk ook verbreden.

Daarom zijn we bij deze op zoek naar sponsoren die hier ook een steentje aan willen bijdragen, in ruil voor volop exposure op de elementen. Dit kan zijn door de naam op de banen, op de website, op borden in het park, drukwerk, bij evenementen, etcetera.
Er zijn volop mogelijkheden, dus bent u zelf geïnteresseerd of kent u iemand die ons misschien kan helpen: Let us know!

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem gerust een kijkje in het park indien u in de buurt bent. Kijk voor de adresgegevens en route op onze contactpagina
                   
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!